E-poslovanje Stelem

V okviru operacije “E-poslovanje Stelem« smo s podjetjem Studio Mazzini d.o.o., pod strokovnim vodstvom dr. Daria Berginca in dr. Mihaela Klineta, izvedli delavnico ter pripravili celostno študijo digitalnega nastopa podjetja na tujih trgih, ki ji je sledila nadgradnja celostne vizualne identitete podjetja in izvedba prenove spletne strani na način odzivnega dizajna ter večjezičnosti. Pripravili smo tudi promocijski video v dveh jezikovnih različicah, uredili gradiva za promocijo na digitalnih sejmih ter nadgradili znanja zaposlenih na področju digitalizacije. Na novo smo zasnovali in implementirali sistem, ki omogoča digitalno izmenjavo tehničnih dokumentov z našimi partnerji na varen in zanesljiv način.

Na interaktivni delavnici smo z mag. Matjažem Mazzinijem obdelali značilnosti socialnih omrežji, pomen strateškega pristopa v načrtovanju komunikacijskih aktivnosti ter uporabo analitike ter sistemov avtomatskega marketinga pri vzpostavljanju učinkovitega prodajnega lijaka. S svojimi izkušnjami je učinkovito in praktično dopolnil naša znanja ter nam dal usmeritve za nadaljnje izboljšave.

Z operacijo želimo izboljšati konkurenčnost podjetja in možnosti za širitev poslovanja na tujih trgih. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 29.960 EUR.