Zaposlitev

Pridružite se kolektivu podjetja Stelem

Zaposleni so gonilo inovacij in napredka podjetja ter jamstvo za ohranjanje njegove vizije.

Zavedamo se vrednosti zaposlenih, ki so ključnega pomena za uspešnost vsakega podjetja. S tem v mislih se trudimo biti zaupanja vreden, pošten in zanesljiv poslovni partner in delodajalec. Smo finančno stabilno podjetje, kjer vladajo pošteni medosebni odnosi ter urejeno delovno okolje. Trudimo se za osebno in karierno rast zaposlenih. Naš kolektiv sestavlja spekter ljudi z različnimi znanji in preteklostjo, vodijo pa nas skupne vrednote in vizija.

Dosežke zaposlenih spodbujamo in prepoznavamo. Zato imamo razvite mehanizme za njihovo nagrajevanje.

Spodaj so aktualna razpisana delovna mesta. Vsako prijavo bomo skrbno pregledali in odgovorili v najkrajšem možnem času, izbranim kandidatom pa omogočili razgovor.

Splošno povpraševanje

Če trenutno ni razpisanih delovnih mest ali pa nobeno po zahtevah ne ustreza vašim kvalifikacijam, vas vseeno vabimo, da pošljete splošno prijavo. Verjamemo, da pravi kandidati lahko svoja znanja in kompetence pri nas dobro unovčite. Morda iščemo prav vas, tudi če delovno mesto še ni razpisano. Spodbujamo samoiniciativnost, zato bomo veseli, če boste vzpostavili stik z nami, v kolikor se prepoznate v vrednotah, viziji in poslanstvu podjetja.    *Vsa polja označena z zvezdico so obvezna.